Tuesday, 7 February 2017

RANGKAIAN PRODUK NURRAYSASIAPA LAGI YANG BELUM KENAL DENGAN NURRAYSA BEAUTY????
OK2... JOMMM KITA KENAL2 YER... :)

BISMILLAHIRRAHMANIRAHIM...

🌸1.Produk Nurraysa ini buatan dari mana? 🌸
🔼Produk Nurraysa adalah produk buatan Malaysia, Founder seorang Muslimah, yang dijalankan oleh sebuah syarikat berdaftar dibawah Syarikat Nur Aini Beauty Collagen Sdn Bhd. Produk ini 100% menggunakan bahan semulajadi tanpa bahan kimia.
.
Kandungan dalam Nurraysa Beauty Skincare terdiri daripada 3 bahan utama iaitu Collagen + Apple Stem Cell + Aloe Vera. Yang paling penting produk ini dibuat di kilang yang bertaraf GMP dan mendapat kelulusan HALAL Jakim dan pengesahan dari KKM. Segala butirannya ada dengan kami.
🌸2.Apa yang dimaksudkan dengan MESRA WUDHUK DAN MESRA SOLAT???🌸
🔼MESRA WUDHUK
★ Mekap mudah tanggal dan senang dicuci. Perlu cuci muka dengan sabun/pencuci muka sebelum berwudhuk. Produk tiada silikon. Silikon menghalang air sampai ke liang pori dan agak susah untuk makeup ditanggalkan. Solat tak sah sebab wudhuk tak sempurna.
.
MESRA SOLAT
★ Produk adalah halal dan boleh dibawa solat..contohnya lepas berwudhuk kita pakai mekap dan lepas tu boleh solat macam biasa.
🌸3.Adakah Nurraysa Skincare sesuai untuk saya?🌸
🔼Produk Nurraysa Beauty sangat sesuai & serasi untuk semua jenis kulit wanita. Baik kulit normal, kering ataupun berminyak. Semua pembuatan produknya TIDAK MENGANDUNGI BAHAN-BAHAN BERBAHAYA yang boleh memberikan kesan pada jangka masa panjang.
🌸4. Apakah Produk utama untuk Nurraysa Beauty?🌸
🔼Nurraysa Beauty menyediakan rangkaian produk penjagaan dari hujung rambut ke hujung kaki bermula dari barangan penjagaan dan kecantikkan kulit, peralalatan mekup dan solekkan , barangan mandian , pembersih wanita, losyen kesegaran dan termasuk juga makanan tambahan untuk kesihatan.
🌸5.Apakah reaksi yang paling popular pengguna selepas pemakaian Produk Nurraysa Beauty? 🌸
🔼Produk Nurraysa adalah produk dari bahan2 semula jadi sahaja yang berkemungkinan sesetangah pengguna akan mengalami proses healing crisis. Ini adalah proses yang normal apabila pengguna akan mengalami naik jerawat kecil, kebiasannya ini menunjukkan ada toksin yang keluar akibat dari penggunaan skincare sebelum ni.
.
Dalam keadaan seperti ini tidak dibenarkan untuk menggaru yang akan mengakibatkan wajah menjadi luka dan dalam masa yang sama perlu minum air yang secukupnya. Bila terasa pedih atau gatal cukup ditekan secara perlahan dengan menggunakan tisu bersih. Pemakaian Nurraysa Skincare harus terus dilakukan / jangan dihentikan.
( Perlu Konsisten )
🌸6. Berapa lama tahan satu set Nurraysa Skincare? 🌸
🔼Untuk Satu set Percubaan (Trial) Nurraysa Skincare boleh bertahan selama 1 bulan-2 bulan.
🔼Untuk Satu Set Besar Skincare (full set) pula boleh bertahan sehingga 3-4 bulan.
🌸7. Usia berapakah yang sesuai untuk menggunakan Produk Nurraysa Beauty ? 🌸
🔼Sesuai digunakan untuk semua golongan Wanita mengandung, Lelaki, kanak2 dan bayi.
🌸8.Mengapa Produk Nurraysa tidak dijual di kedai2 biasa/jamu atau Pasar Raya ? 🌸
🔼Produk ini hanya dijual pada Monster stokis, Stokis dan Agent yang berdaftar dengan HQ. Tujuan lainnya ialah apabila pembeli membeli dengan penjual yang dipercayai, pembeli boleh mendapat khidmat selepas jualan yang berterusan daripada penjual berkenaan, secara personal, dan ia berbeza jika membeli di pasararaya atau kedai biasa, kebiasannya pembeli tidak akan dilayan dengan soalan2 berkaitan dengan produk yang dibelinya.
🌸 9.Apakah keistimewaan yang saya dapat jika saya membeli dari anda ? 🌸
🔼Selain dari pembelian istimewa, pembeli juga boleh mendapatkan khidmat kaunseling mengenai keterangan produk, tatacara penggunaan, kesan2 sampingan dan apa saja berkaitan tentang produk dari saya bila2 masa. (Free Konsultan)
🌸10. Kenapa barangan Nurraysa Nampak Mahal berbanding produk tempatan lain? 🌸
🔼Barangan Nurraysa tidak boleh diukur dari segi harganya, tetapi harus dilihat dari segi kualitinya yang sangat bagus dan terbukti berkesan pada beribu pembeli yang memberikan feedback dan testimoni, di mana2 media seperti facebook, instagram, twitter dan lain2 lagi.
#NurraysaBeauty
#berminatbolehpm
#whatsup 0179270866

No comments:

Post a Comment